Aktualno

KORISTITE LI DUBROVAČKO OKO? Lani riješeno 94 posto prijava

KORISTITE LI DUBROVAČKO OKO? Lani riješeno 94 posto prijava

Građani su i u 2022. godini vrlo aktivno koristili platformu Dubrovačko oko, još jedan interaktivni alat Grada Dubrovnika za komunikaciju s građanima, navode iz Grada Dubrovnika u priopćenju.

-Zahvaljujući direktnom kontaktu s građanima, najveći dio manjih popravaka bilo je moguće otkloniti u najkraćem roku. Tako je tijekom protekle godine riješeno 94 posto od ukupno obrađenih 835 urednih prijava na Dubrovačkom oku – ističu iz Grada Dubrovnika.

Podsjećaju da su, kako bi se omogućio što neposredniji kontakt i lakše rješavanje manjih komunalnih pitanja, uz Dubrovačko oko, formirali i Pododsjek za hitne intervencije, s novim komunikacijskim kanalima.

-To je omogućilo brži protok informacija i bržu realizaciju sitnih popravaka te utjecalo na poboljšanje kvalitete života građana – kažu.

Na platformu su također pristigle ukupno 54 prijave nepropisnog parkiranja, no građani se ovim putem pozivaju da za ovu vrstu prijava kontaktiraju direktno prometno redarstvo na broj 099 882 730, kako bi se u najkraćem roku pristupilo rješavanju problema.

Oosim Dubrovačkog oka građani na raspolaganju imaju i dva broja telefona Pododsjeka za hitne intervencije – 0800 203020 i 020/333-792 s mogućnošću ostavljanja govornih poruka izvan radnog vremena, ali i e-mail adresu hitneintervencije@dubrovnik.hr. Otvorena je i Facebook stranica Hitne intervencije na komunalnoj infrastrukturi Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist