Aktualno

VEČERAS LUDA ZABAVA! Andrija Seifried slavi rođendan, tema je ‘elegantno i primjereno’ – dok se gosti ne opuste!

Andrija Seifried 31072020 3

Jedan, jedini i neponovljiv, riječi su koje ponajbolje opisuju našeg sugrađanina Andriju Seifrieda, dugogodišnjeg turističkog i kulturnog djelatnika koji danas priprema rođendansku zabavu za svoj 80. rođendan. Proslava će se održati večeras u Sunset Beachu točno u 19 i 32 sati. Zaštitni znak ovogodišnjeg rođendana je zlatna štikla, a uz to će biti i ‘kutija za priloge za ljepšu i mlađu fasadu’, kao i ekskluzivni unikatni keramički predmeti za uzvanike.

– Uvijek napravim neki štos, pa tako ove godine započinjemo u 19 i 32 te ‘završavamo’ u 23 i 05, a do sada je bilo slučaja da smo počinjali u 19 i 31. Tema ovog rođendana je elegantno i primjereno do izvjesnih granica, do vremena dok se ne opuste ljudi – rekao je kroz smijeh Seifried i uputio savjet svim mladim ljudima.

– Zabavljajte se i živite život punim plućima dok ste još zdravi i mladi, a i u odmakloj dobi da dočekate moje godine – istaknuo je Andrija Seifried.

Inače, nije se na odmet podsjetiti prijašnjih rođendanskih zabava gospara Andrije koje su budile znatiželju, šokirale i zabavljale čitavu Hrvatsku pa su iz godine u godinu redovito punile stupce lokalnih medija, ali i televizijske minute nacionalnih. Bilo je tu svega – od uzvanika iz svijeta poznatih do slavljeničkih torti koje su mašti malo prepuštale.

Pročitajte još

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je bez struje od ponedjeljka do srijede

Dulist

The Wall Street Journal: ‘Preskočite Dubrovnik, svakog ljeta se tu gomilaju mase ljudi’

Dulist

UPISI U SREDNJU POČINJU U PONEDJELJAK Dostupno 1507 mjesta u školama iz naše županije

Dulist