Zanimljivosti

Konferencija studenata konzervacije-restauracije

Odjel za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku od 19. do 21. travnja organizira 10. međunarodnu konferenciju studija konzervacije – restauracije.

Konferencija je otvorena pozdravnim govorom pročelnika Odjela za umjetnost i restauraciju prof. dr. sc. Krunoslava Piska.
 
Na Konferenciji se predstavljaju radovi studenata konzervacije-restauracije Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu (Odsjek za restauriranje i konzerviranje umjetnina), Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu (Odsjek za konzervaciju-restauraciju), Akademije za likovnu umjetnost Sveučilišta u Ljubljani (Odjel za konzervaciju-restauraciju) i Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku.

Na kraju Konferencije dodijelit će se i dvije nagrade – za najbolje usmeno izlaganje dodijelit će se nagrada "Zvonimir Wyroubal", a nagradu će dobiti i najbolji poster.

Pročitajte još

Što sve krije Đurovića špilja?

Dulist

Kad se Marijo uhvati posla, cijeli Bourbon blista

Dulist

RUČAK U EXCELSIORU, OBILAZAK ZIDINA… Lukša Lucianović o boravku kraljice Elizabete II. i princa Philipa u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija