DuList IN

KONCERT VATRE Zaplešite Tango na Orsuli ovaj petak!

KONCERT VATRE Zaplešite Tango na Orsuli ovaj petak!

Nakon šezdesetak koncerata koje su odsvirali ove godine, te malo više od godine dana što su izbivali iz Dubrovnika, Vatra će konačno zasvirati u Parku Orsula! Koncert će se održati ovaj petak, 21.kolovoza, s početkom u 21 sat.

Osim brojnih koncertnih nastupa koje su odradili i koji ih još čekaju, Vatra se priprema za jesen kada im izlazi novi singl ‘Jantar’ i novi studijski album na kojem će se naći već diljem Hrvatske, a i šire, poznati hitovi ‘Tango’, ‘Saturn’ i ‘Kraj’.

Virovitički rockeri prvi put kročili su na scenu 1999. godine, izdavši album ‘Između nas’, zbog kojeg su bili nominirani za nadu godine na Crnom mačku 2000. Irena Celio, Ivan Dečak, Robert Kelemen, Tomislav Franjo Šušak, te Mario Robert Kasumović neprestano se spajaju, komunicirajući vrlo intimno, s publikom, kreirajući pjesme sjajnih vibri koje lako ulaze u uho i bude cijeli spektar emocija… Stoga ne čudi kako je koncert u petak na Orsuli nešto što se dugo iščekivalo, a veliki interes publike privukli su još jače od izlaska sad već bezvremenskog hita ‘Tango’, te nastupom Ivana Dečaka u popularnom showu ‘The Voice’.

Ulaznice po cijeni 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta možete kupiti u kiosku na vidikovcu ili u KIC-u Luža. Članska ulaznica stoji 50 kuna u pretprodaji a 60 na dan koncerta.

Autobusni prijevoz do Grada nakon koncerta je osiguran, a u slučaju pojačanog interesa publike, u što uopće ne sumnjamo, bit će osiguran i autobusni prijevoz u dolasku na koncert, što ćemo objaviti na sam dan koncerta, stoga molimo da pratite razvoj situacije na samom eventu: https://www.facebook.com/events/102431393438992/

Više informacija potražite na ovim linkovima:
parkorsula.com
https://www.facebook.com/parkorsula?fref=ts
https://www.facebook.com/VatraOfficial

Pročitajte još

Baby Lasagna nakon prolaska u finale: ‘Dragi Hrvati, nadam se da ste ponosni’

Dulist

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo