DuList IN

Domišljati Karmenaši pokrenuli dostavu hrane – samo po Gradu!

Domišljati Karmenaši pokrenuli dostavu hrane - samo po Gradu!

Grad u svojim mirima nudi ‘preko nekoliko’ restorana. Većina njih se bazira na jednostavnom i brzom ‘prodaj večeru gostu’ načinu ponude i nekako su svi okrenuti ka ponudi za strance.

No, nedavno se u Gradu, točnije Stullijevoj ulici, pojavio niti fast food, niti restoran, a niti catering, nego sve to zajedno – mjesto nazvano ‘Samo Grad’, kojeg je pokrenula ekipa Karmenaša kako bi udarili kontru tome što ako živite u Gradu, morate po dostavu doći na Pile, Ploče…

Tako se i u imenu se krije način na koji posluju – dostavljaju samo po Gradu. A ako slučajno želite pojesti nešto, a ne živite u Gradu, možete doći na Pile, Ploče ili Bužu (Boškovićeva ulica), jer ova dostava ne izlazi iz zidina.

Osim toga, ovo malo mjesto svakodnevno žiteljima stare gradske jezgre donosi nekoliko jela ‘a la Dubrovnik’ – i to pješke. Tako se u ponudi možete osladiti s nekoliko jela koja redom nose imena po dijelovima Grada.

Tu su:
TORTILLA PORPORELA – chili con carne
KARMENAŠKE KOZICE – gambori sa inetgralnom tjesteninom u umaku od tartufa
ROKAŠKA PILETINA – hrskava piletina sa inetgralnom tjesteninom i povrće iz wok-a
PELINARSKA KRILCA –  pikntna pileća krilca sa barbecue umakom i pekarskim krumpirom
MARIJAŠKI BIFTEK – file mignon sa pekarskim krumpirom i umakom

Radno vrijeme ‘Samo Grada’ je svaki dan od 13 do 15, te od 18 do 23 i 30 sati. Pauza je od 15 do 18 sati. Kontakt je 020/323 968 (Željko Lale), a za članove kluba tu je poseban popust. Potražite ih i na Facebooku!

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist