DuList IN

KONCERT, RADIONICE, FILMOVI… Velika proslava Međunarodnog dana mladih

KONCERT, RADIONICE, FILMOVI... Velika proslava Međunarodnog dana mladih

Centar za mlade Dubrovnik poziva na proslavu povodom Međunarodnog dana mladih! Međunarodni dan mladih slavi se svake godine 12. kolovoza, a ove godine Centar za mlade pripremio je dvodnevnu proslavu kako bi se sve zanimljive aktivnosti mogle održati.

Kroz radionice, prezentacije, filmove, diskusije i glazbu, mladi će se upoznati s radom Centra za mlade koji je njima na usluzi i sve ostale dane u godini, s različitim znanjima, umjetnostima, prilikama koje ih čekaju i, najvažnije, jedni s drugima.

Program proslave započinje 11. kolovoza ujutro te kroz dva dana ispunjena raznovrsnim sadržajem, završava u noći 12. kolovoza.

Sve informacije o programu, kao i obrasce za prijavu na radionice, možete pronaći na Facebook stranici Centra za mlade Dubrovnik.

Iz Centra ističu i dva izmještena događanja kao rezultat suradnje- s Dvorištem TUP preko kojih je organiziran razgled Muzeja crvene povijesti 11. kolovoza u 18 sati (prijave na info@ centarzamladedubrovnik.com), kao i s Ljetom u Gružu i Gradom Dubrovnikom koji su zaslužni za veliki završni koncert u Gružu 12. kolovoza od 19 do 23 sata gdje će vrhunski i potpuno besplatno, zabavljati mlade snage lokalne glazbene scene: Panatush, Spirale, SFT , Nianse i Last Caress.

Program je osmišljen kao nastup dubrovačkih autorskih bendova od kojih većinu čine mladi dubrovački bendovi. Na ovaj način pokušat će se oživjeti dubrovačka glazbena scena i pomoći mladim bendovima da pokažu svoje glazbeno znanje i kreativnost. Sadržaj je besplatan za sve zainteresirane, ističu iz Centra za mlade.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist