DuList IN

KONCERT, RADIONICE, FILMOVI… Velika proslava Međunarodnog dana mladih

Centar za mlade Dubrovnik poziva na proslavu povodom Međunarodnog dana mladih! Međunarodni dan mladih slavi se svake godine 12. kolovoza, a ove godine Centar za mlade pripremio je dvodnevnu proslavu kako bi se sve zanimljive aktivnosti mogle održati.

Kroz radionice, prezentacije, filmove, diskusije i glazbu, mladi će se upoznati s radom Centra za mlade koji je njima na usluzi i sve ostale dane u godini, s različitim znanjima, umjetnostima, prilikama koje ih čekaju i, najvažnije, jedni s drugima.

Program proslave započinje 11. kolovoza ujutro te kroz dva dana ispunjena raznovrsnim sadržajem, završava u noći 12. kolovoza.

Sve informacije o programu, kao i obrasce za prijavu na radionice, možete pronaći na Facebook stranici Centra za mlade Dubrovnik.

Iz Centra ističu i dva izmještena događanja kao rezultat suradnje- s Dvorištem TUP preko kojih je organiziran razgled Muzeja crvene povijesti 11. kolovoza u 18 sati (prijave na info@ centarzamladedubrovnik.com), kao i s Ljetom u Gružu i Gradom Dubrovnikom koji su zaslužni za veliki završni koncert u Gružu 12. kolovoza od 19 do 23 sata gdje će vrhunski i potpuno besplatno, zabavljati mlade snage lokalne glazbene scene: Panatush, Spirale, SFT , Nianse i Last Caress.

Program je osmišljen kao nastup dubrovačkih autorskih bendova od kojih većinu čine mladi dubrovački bendovi. Na ovaj način pokušat će se oživjeti dubrovačka glazbena scena i pomoći mladim bendovima da pokažu svoje glazbeno znanje i kreativnost. Sadržaj je besplatan za sve zainteresirane, ističu iz Centra za mlade.

Pročitajte još

JELICA BOTO U TOP 24 AMATERSKA KUHARA Pregaču posvećujem svom nonu

Dulist

BIJELA PREGAČA ZA JELICU BOTO Profesorica klavira dubrovačkom poparom osvojila žiri MasterChefa

Dulist

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija