DuList PROMO

KONCERT MATIJE CVEKA Kalamota Beach House oduševila svoje goste

kalamota 7

U subotu je na Kalamoti održan event o kojem svi pričaju pod nazivom #SVINAOTOK – Noć G Chelo, koji je organizirala Kalamota Beach House u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika.

Gosti su uživali u nevjerojatnom glazbenom doživljaju uz Matiju Cveka i The Funkensteinse. Ova kombinacija izvrsne glazbe, vrhunske atmosfere i gastronomije osigurala je da svi prisutni zadrže osmijeh na licu cijele večeri. Noć G Chela organizira se već drugu godinu za redom, a prema riječima organizatora, postaje sastavni dio njihove tradicije.

Matija Cvek, svojim vokalnim talentom i izvedbom, uspio je očarati publiku te je postao pravi magnet za pozitivnu energiju. Njegov nastup nije bio samo sjajan glazbeni doživljaj, već je i uspio stvoriti posebnu povezanost s publikom kada je, unatoč lošem vremenu, izašao među prisutne i zajedno s njima pjevao. Ta spontanost i neposredan kontakt s publikom stvorili su nezaboravan trenutak koji će ostati urezan u sjećanjima posjetitelja.

Ako ste slučajno propustili ovaj nevjerojatan događaj, ne brinite, jer Kalamota Beach House već najavljuje novi event koji će se održati 19. kolovoza. Ovog puta, ugostit će mladu dubrovačku kreatoricu Anamariju Filipović-Srhoj, osnivačicu brenda FILIA Design. Organizatori su obećali otkriti više detalja o ovom nadolazećem eventu početkom kolovoza, a mnogi već jedva čekaju priliku pobjeći od gradske vreve i uživati na ovom predivnom otoku, posebno kada je u organizaciji Kalamota Beach House.

Sudeći prema uspjehu Noći G Chela, očekuje se da će i nadolazeći event privući veliki broj posjetitelja koji će moći uživati u izvrsnoj atmosferi i jedinstvenom doživljaju koje samo Kalamota Beach House može pružiti.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović