DuList PROMO

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA DUBROVNIKA Javni poziv za prijavu turističkih manifestacija

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA DUBROVNIKA Javni poziv za prijavu turističkih manifestacija

Turistička zajednica grada Dubrovnika (TZGD) objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava pod nazivom ‘Potpore za turističke manifestacije’ za 2024. godinu.

TZGD poziva pravne i fizičke osobe, tj. organizatore da se prijave za mogućnost dobivanja financijske potpore za organizaciju turističkih događanja u Dubrovniku. Predmet Javnog poziva su manifestacije od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i/ili međunarodnog značaja, koje predstavljaju glavni motiv dolaska turista u destinaciju.

Cilj ovog programa je potaknuti razvoj turizma u Dubrovniku, podići kvalitetu turističke ponude te poticati različite oblike turizma kao što su kongresni, kulturni, sportski, eno-gastronomski, povijesni, tradicijski i ostali selektivni oblici.

Sredstva potpore će se dodijeliti za organizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih, povijesnih, tradicijskih i ostalih događanja koja doprinose stvaranju prepoznatljivog imidža turizma grada Dubrovnika i omogućuju poboljšanje kvalitete i produženje turističke sezone.

Posebna prednost bit će dana manifestacijama koje se održavaju u razdoblju od 1. listopada do 30. travnja sljedeće godine.

Sve zainteresirane organizacije pozvane su iskoristiti ovu priliku i aplicirati za potporu kako bi doprinijele daljnjem razvoju turističke ponude Dubrovnika te privukle brojne posjetitelje iz cijelog svijeta.

Detaljne informacije o uvjetima prijave, rokovima i načinu apliciranja mogu se pronaći na službenoj web stranici TZGD-a. Prijave treba dostaviti do naznačenog roka kako bi bile razmatrane za dodjelu potpora u sklopu Programa rada i financijskog plana TZGD-a za 2024. godinu.

Pročitajte još

EU PROJEKT MOSI Prednosti novih isprava za osobe s invaliditetom

Dulist

POKLONI LJUBAV S VRTLAROM Predivni buketi za romantično Valentinovo

Dulist

ZIMSKA GASTRO PRIČA Bota Šare u Malom Stonu vraća nas na izvore bogate obiteljske tradicije

Dulist