Zanimljivosti

Kome smeta Organizator kiše?

Trubaduru Mirsu Đulančiću navodno je ukinuto radno mjesto na skalinima od Onofrijeve fontane, može se saznati na stranicama društvene mreže Facebook.

Podrška popularnom kantauoru na facebooku iz sata u sat se širi, a nitko zapravo ne zna zašto se baš njegova pozicija svirača na skalinima Onofrijeve česme nije pojavilau ovogodišnjem javnom natječaju za davanje u zakup javnih površina.

Dok službeni stav Gradske uprave još uvijek očekujemo, saznajemo kako se grupa građana, poštovatelja Mirsa Đulančića, namjerava u subotu ujutro u 11 sati okupiti kod Onofrijeve fontane.

– Glasno, što glasnije, koristeći sve moguće zvučne instrumente, recimo ne gradskoj autokraciji koja, isključivo u svoje nepotističko ime zaprječuje našem, dubrovačkom čovjeku, pravo na pošten rad. Kojim u duhu stoljetnog imena ovoga Grada časno i samoprijegorno hrani svoju obitelj – stoji u pozivu na skup podrške.

Pročitajte još

Radioklub Dubrovnik sudjelovao na prestižnom svjetskom natjecanju radioamatera

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija