DuList PROMO

Koje su vrste tenisica popularne ove sezone?

Koje su vrste tenisica popularne ove sezone?

Ako želite pratiti modne krikove, nemojte tražiti dalje od dobrih starih tenisica. Udobnost i lakoća kretanja vrline su koje krase ovu obuću, a u današnje vrijeme nije potrebno žrtvovati stil za udobnost. Donosimo vam pregled novih i uzbudljivih trendova u svijetu tenisica.

Što nositi ovoga proljeća?
Najpopularniji i najomiljeniji trend ovog proljeća i ljeta su tenisice s debelim potplatama. Ove su tenisice idealan odabir za one koji žele biti u trendu, ali i žele zadržati udobnost. Debele potplate pružaju veću stabilnost, zbog čega su idealan izbor svima koji se bave aktivnim životom i sportovima.
Još jedan povratnički trend su visoke tenisice ili tenisice koje prekrivaju gležanj. Ove su tenisice poznate po pružanju stabilnosti gležnjevima prilikom nošenja, ali i nezobilaznim vizualnim efektom, koji odgovara raznim odjevnim kombinacijama.
Tenisice sa životinjskim uzorkom poput zebre ili geparda proživljavaju novu renesansu. Uzorci životinja iz savane su sada popularniji nego ikad prije, a takvi su uzorci sjajan način za dodati malo hrabrosti i stava svom stilu. Najljepše pristaju uz neutralne boje, uz koje pojačano dolaze do izražaja, no neka vas to ne obeshrabruje za odvažne kombinacije s jarkim bojama i uzorcima.

Koje su vrste tenisica popularne ove sezone?
Izvor slike: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

Koje su karakteristike dobrih tenisica?
Prave tenisice mogu poboljšati vašu sportsku izvedbu, smanjiti rizik od ozljeda i osigurati udobnost tijekom cijelog dana. Međutim, s toliko različitih dizajna i modela na tržištu, odabir pravih tenisica može biti zaista izazovan. Prilikom odabira sportskih tenisica, važno je odabrati tenisice prema namjeni i prema vrsti sporta kojim se bavite. Svaki sport zahtjeva specifične karakteristike, stoga je važno odabrati one tenisice u kojima ćete imati najveću udobnost i potporu, za što bolje sportske rezultate.
Najvažnija stavka prilikom odabira su udobnost i ispravna veličina. Pogrešna veličina ili oblik tenisica može dovesti do ozljeda ili nelagode. Pri odabiru, potražite one koje pružaju odgovarajuću potporu za vaše potrebe. Obratite pozornost i na vrstu materijala jer će vam tenisice izrađene od kvalitetnih materijala dulje trajati i pružati bolju potporu pri kretanju. Osim toga, odaberite tenisice koje su lagane i prozračne kako bi se izbjegla znojenja i nelagode.

Zašto kupiti Veja tenisice?
Veja tenisice proizvedene su od održivih materijala, uključujući organski pamuk, prirodni kaučuk i recikliranu plastiku. Veja tenisice su također poznate po svom stilu koji se razlikuje od ostalih brendova. Veja V-10 su inspirirane tenisicama iz 80-ih godina, a karakteriziraju ih čiste linije i minimalistički dizajn, dok su Veja Campo elegantne i jednostavne, savršene za svakodnevno nošenje.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist