DuList PROMO

ANKORA TRGOVINE Širok izbor sadnica za savršenu proljetnu sadnju

ANKORA TRGOVINE Širok izbor sadnica za savršenu proljetnu sadnju

Kako na par kvadrata balkona, tarace ili vrta stvoriti vaš mali raj? To znaju iz Ankora trgovina s bogatim izborom vrtnog i kućnog cvijeća kao što su: begonije, pelargonije, petunije, verbene, gazanije, vodenike, ruzmarin, više vrsta lavande i drugog začinskog bilja. U ponudi su i bogumile, hortenzije, mandevile, jasmin, limuni i naranče te sadnice sezonskog povrća poput salate, pomadora, balančana kao i rezanog cvijeća za sve vrste prigoda. Bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni vrtlar, u Ankora trgovinama pronaći ćete sve što vam je potrebno za stvaranje prekrasnog vrta, odnosno vaše male oaze mira.

Uz velik izbor sadnica, grasta i rezanog cvijeća, Ankora nudi i sav potreban pribor za vrtlarstvo, a to uključuje sve potrebne alate, posude za sadnju (keramika, plastika) i sva pomagala za vrt i održavanje okućnice. Stručno osoblje trgovina Ankora su na raspolaganju kako bi pomogli odabrati najprikladnije biljke za vaš prostor. Također, ponudit će vam savjete o njihovom održavanju i njezi kako bi vaš mali kutak bio bogat i zelen tijekom cijele godine.

Posjetite Ankora trgovine i inspirirajte se šarolikom ponudom sadnica i cvijeća koje možete tamo pronaći. U Zatonu, između dva Studenca nalazi se jedno prodajno mjesto, dok će se za nekoliko dana otvoriti i drugo smješteno preko puta Place u Gružu, na mjestu bivše Kraš butige. Uz mogućnost biranja bliže vam trgovine, vaš vrt ili taraca iz snova samo su korak dalje!

Pročitajte još

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist

Trikovi za veću zaradu: Evo kako da vam apartman bude popunjen cijelu sezonu

Dulist