DuList PROMO

DUNEA ODRŽALA INFORMATIVNU ONLINE RADIONICU Energetska obnova zgrada javnog sektora

Predstavljeni su svrha i ciljevi Poziva, rokovi za prijavu projektnog prijedloga, prihvatljive kategorije obnove, prihvatljivi prijavitelji, zgrade, aktivnosti i troškovi projekta, kriteriji prihvatljivosti kao i kriteriji odabira projektnih prijedloga

Regionalna agencija DUNEA, u sklopu provedbe projekta ‘Znanjem do EU fondova’, u utorak 4. travnja održala je informativnu online radionicu na kojoj je predstavljen Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava ‘Energetska obnova zgrada javnog sektora’.

Javnopravna tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije upoznala su se s Pozivom kojim se sufinancira izrada projektne dokumentacije i energetska obnova postojećih zgrada javnog sektora, neoštećenih u potresu, u pretežitom vlasništvu javnog sektora, u kojima se obavljaju društvene djelatnosti, uz uvažavanje važnosti javnog interesa zgrada zdravstvene i odgojno-obrazovne namjene te zgrada u vlasništvu i uporabi središnje vlasti. Predstavljeni su svrha i ciljevi Poziva, rokovi za prijavu projektnog prijedloga, prihvatljive kategorije obnove, prihvatljivi prijavitelji, zgrade, aktivnosti i troškovi projekta, kriteriji prihvatljivosti kao i kriteriji odabira projektnih prijedloga.

Projektom ‘Znanjem do EU fondova’ Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Pročitajte još

Jeste li čuli za affogato? Pripremite se za inovativnu senzaciju okusa u čokoladnom kornetu

Dulist

Ove sezone ‘it’ modni dodatak je – aROMA gelato!

Dulist

RESTORAN NEBULA Uronite u zvjezdanu prašinu gastronomskih užitaka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija