DuList PROMO

DUNEA ODRŽALA INFORMATIVNU ONLINE RADIONICU Energetska obnova zgrada javnog sektora

DUNEA ODRŽALA INFORMATIVNU ONLINE RADIONICU Energetska obnova zgrada javnog sektora

Predstavljeni su svrha i ciljevi Poziva, rokovi za prijavu projektnog prijedloga, prihvatljive kategorije obnove, prihvatljivi prijavitelji, zgrade, aktivnosti i troškovi projekta, kriteriji prihvatljivosti kao i kriteriji odabira projektnih prijedloga

Regionalna agencija DUNEA, u sklopu provedbe projekta ‘Znanjem do EU fondova’, u utorak 4. travnja održala je informativnu online radionicu na kojoj je predstavljen Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava ‘Energetska obnova zgrada javnog sektora’.

Javnopravna tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije upoznala su se s Pozivom kojim se sufinancira izrada projektne dokumentacije i energetska obnova postojećih zgrada javnog sektora, neoštećenih u potresu, u pretežitom vlasništvu javnog sektora, u kojima se obavljaju društvene djelatnosti, uz uvažavanje važnosti javnog interesa zgrada zdravstvene i odgojno-obrazovne namjene te zgrada u vlasništvu i uporabi središnje vlasti. Predstavljeni su svrha i ciljevi Poziva, rokovi za prijavu projektnog prijedloga, prihvatljive kategorije obnove, prihvatljivi prijavitelji, zgrade, aktivnosti i troškovi projekta, kriteriji prihvatljivosti kao i kriteriji odabira projektnih prijedloga.

Projektom ‘Znanjem do EU fondova’ Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija.

DUNEA ODRŽALA INFORMATIVNU ONLINE RADIONICU Energetska obnova zgrada javnog sektora

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Pročitajte još

DENIS AVDIĆ Evo zašto je u Diversa originalni i najbolji Smash burger

Dulist

RESTORAN AMORET Originalna napuljska pizza unutar gradskih zidina

Dulist

NOVA DUBROVAČKA BOTA ŠARE Obiteljska tradicija kroz održivo poslovanje

Dulist