DuList PROMOUrednički izbor

KIA EV TOUR Pridružite nam se utorak i srijedu jer budućnost vožnje počinje sada

KIA EV TOUR Pridružite nam se utorak i srijedu jer budućnost vožnje počinje sada

U utorak i srijedu, 13. i 14. lipnja na parkingu DOC-a u Lapadu, očekuje vas nevjerojatno iskustvo vožnje budućnosti auto brenda Kia.

S obzirom da su za drugu polovinu godine najavljeni poticaji za energetski učikovita vozila, Kia i ove godine u ponudi ima svoje poznate modele automobila. Kako bi se uvjerili u kvalitetu ovog rastućeg brenda pozivamo vas da dođete u vremenu od 8 do 16 sati i napravite test vožnju s električnim vozilom EV6. Ukoliko se odlučite rezervirati model tijekom trajanja događaja, ostvarujete pravo na dodatnih 500 eura popusta, izravnog sudjelovanja u nagradnoj igri te sedam dana korištenja EV6 automobila.

Ova promocija je prilika da se upoznate s revolucionarnom tehnologijom Kia EV6 i otkrijete kako električna vozila mogu pružiti izvanrednu vožnju bez emisija. Stručni tim tvrtke Auto Dubrovnik bit će vam na raspolaganju za sve informacije.

Sve o performansama ovog elektičnog vozila kao i cjelokupnu ponudu svih automobila, možete pronaći na web stanici tvrtke Auto Dubrovnik.

Pročitajte još

NOVI PROGRAM KINEMATOGRAFA DUBROVNIK Što pogledati u kinima?

Dulist

Nastavnici hrvatskog jezika Deranja i Asturić : Čitati, čitati i samo čitati. A sve kreće od roditelja!

Nora Di Leo

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut