DuList PROMO

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

Doživite iskonski okus i miris Mediterana u prekrasnom restoranu Glorijet, smještenom u zelenilu hotela Splendid. Ovaj jedinstveni gastronomski dragulj nudi ne samo vrhunsku hranu, već i nevjerojatan pogled na zalazak sunca koji ostavlja bez daha. Cijeli ambijent poziva na uživanje i potiče na kušanje delicija koje ovaj restoran nudi.
Glorijet pruža autentično mediteransko iskustvo, gdje se svako jelo pretvara u pravu poslasticu za vaša osjetila. Mlada i talentirana kuharska ekipa brižno priprema autentična mediteranska jela s izuzetnim fokusom na sezonalnost namirnica. Pored sezonalnosti, bogatstvo boja, intenzivne arome začinskog bilja, a prije svega jednostavnost pripreme temelj su mediteranske prehrane kojoj svi težimo. Ova hedonistička kuhinja koristi namirnice lokalnih OPG-ova što čini temelj ponude ovog restrana s naglaskom na svježu ribu iz Jadranskog mora, ali i vrhunsko meso.

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

Moderan i nepretenciozan
Sažeti te pomno izrađeni jelovnik restorana donosi tradicionalna jela predstavljena na moderan, ali nepretenciozan način, pružajući neodoljive okuse Mediterana. Radilo se o laganim ribljim predjelima poput tartara od tune, mariniranih kozica i inćuna, domaće tjestenine s gamborima ili buzare, ne možete pogriješiti. Jednostavna i elegantna glavna jela na prvu će vas potpuno osvojiti. File brancina u škartocu i odrezak od tune se moraju probati, a ako želite uživati u mesnom jelu tada je za vas najbolji izbor savršeno pripremljen biftek u umaku od gljiva ili ribeye odrezak. Predloženu simfoniju okusa zaokružujemo s istom probranih deserata poput tradicionalne, a moderno prezentirane pite od jabuka, osvježavajućim semifreddom i nezaobilazim čokoladnim souffléom.

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

Vinska se lista bazira na autohtonim sortama Hrvatske, a ove je godine obogaćena novim popularnim etiketama. No, hrana i vino nisu jedine zvijezde Glorijeta. Ovaj restoran pruža nevjerojatan ambijent za uživanje. Smješten u prekrasnom okruženju hotela Splendid, Glorijet se prostire usred bujne zelene oaze koja stvara miran i opuštajući ambijent. Dok uživate u jelu, vaš pogled bit će upućen prema nestvarnom zalasku sunca, za koji provjereno možemo reći kako je najljepši u gradu. Ova slika ostavlja bez daha čak i najzahtjevnije goste i stvara nezaboravne trenutke. Umirujuće zvukove mora i maestrala, upotpunit će i melodične note piana u kojem će se moći uživati cijelo ljeto i to dva do tri puta tjedno. Bilo da tražite savršeno mjesto za romantičnu večeru, obiteljsko okupljanje ili poslovni sastanak, restoran Glorijet je idealan izbor. Iznenadite svoje nepce jednostavnom mediteranskom hranom, opustite se u raskošnom okruženju i uživajte u spektakularnom pogledu na zalazak sunca. Dođite i pobjegnite od gužve te se opustite na najbolji mogući način u restoranu Glorijet, smještenom u hotelu Splendid.

Osigurajte vaše mjesto pozivom na broj 020 433 560 ili 098 96 58 382. Parking za goste restorana je osiguran.

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist