GradPolitika

KAOS U STRANCI Što će biti s HSP AS-ovcima u Dubrovniku?

KAOS U STRANCI Što će biti s HSP AS-ovcima u Dubrovniku?

Nakon što je Ruža Tomašić dala ostavku na mjesto predsjednice HSP AS-a zbog sukoba s Glavnim tajnikom stranke Perom Ćorićem danas su na adrese medija stigle ostavke na političke funkcije od strane Predsjednika Glavnog stana HSP AS Denisa Bevande, kao i njegovih potpredsjednika Ane Kolić Marković te Martina Milolože. U istom dopisu navedeno je i kako se raspušta to najviše političko tijelo stranke, a nedugo zatim stiglo je još jedno priopćenje kojim su ostavke podnijeli članovi Predsjedništva te stranke Mihovil Stanišić,Josip Pavić, Nikica Penđer, Sandra Vetma, Veljko Novak, te Tamara Kalistović.
HSP AS je trenutno čini se u potpunom političkom rasulu, a no kako nam je potvrdio Slobodan Vukotić, član dubrovačkog Gradskog vijeća u koaliciji s HDZ-om, on i dalje ostaje kao vijećnik stranke.
-Prerano je još govoriti o ičemu, vidjet ćemo što će se i kako događati. Ja ostajem gradski vijećnik HSP AS-a – odgovorio nam je na naš upit Slobodan Vukotić. Njegov kolega Ivan Šimunović koji je Ružu Tomašić zamijenio u Hrvatskom Saboru nakon što je ona otišla u Europski parlament nije odgovorio na naš poziv.

Pročitajte još

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist