Županija

Kako prilagoditi poljoprivredu klimatskim promjenama? Saznajte na dvodnevnoj radionici

Kako prilagoditi poljoprivredu klimatskim promjenama? Saznajte na dvodnevnoj radionici

Radionica ‘Smjernice za prilagodbu poljoprivrede klimatskim promjenama’ bit će održana 15. studenoga s početkom u 10 sati i u srijedu 16. studenoga s početkom u devet sati u Studentskom domu (Akademis Academia; manja dvorana za sastanke). Namijenjena je svim zainteresiranima s ciljem jačanja svijesti o klimatskim promjenama. Prijava ispunjavanjem obrasca je obavezna.

Sudjelovati može znanstvena i šira javnost, a cilj je jačanje svijesti o klimatskim promjenama i prilagodbi na njih. Ovo dvodnevno znanstveno – stručno događanje uz radionicu uključuje predstavljanje rezultata projekta i Panel raspravu.

Radionica je organizirana u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam.

Projekt ‘Agrobioraznolikost’ financira se temeljem Poziva za dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Poziv i program za radionicu

Pročitajte još

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist

VELIKI DOGAĐAJ ZA PELJEŠAC I OTOČANE Korčulani dobili CT uređaj u Domu zdravlja Korčula

Dulist

Županija predala na korištenje prostor Centra za djecu s poteškoćama u razvoju

Dulist