Županija

Kako prilagoditi poljoprivredu klimatskim promjenama? Saznajte na dvodnevnoj radionici

Radionica ‘Smjernice za prilagodbu poljoprivrede klimatskim promjenama’ bit će održana 15. studenoga s početkom u 10 sati i u srijedu 16. studenoga s početkom u devet sati u Studentskom domu (Akademis Academia; manja dvorana za sastanke). Namijenjena je svim zainteresiranima s ciljem jačanja svijesti o klimatskim promjenama. Prijava ispunjavanjem obrasca je obavezna.

Sudjelovati može znanstvena i šira javnost, a cilj je jačanje svijesti o klimatskim promjenama i prilagodbi na njih. Ovo dvodnevno znanstveno – stručno događanje uz radionicu uključuje predstavljanje rezultata projekta i Panel raspravu.

Radionica je organizirana u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam.

Projekt ‘Agrobioraznolikost’ financira se temeljem Poziva za dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Poziv i program za radionicu

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija