Županija

Domu zdravlja Korčula uručeni ključevi dvaju novih vozila

Domu zdravlja Korčula uručeni ključevi dvaju novih vozila

Župan Nikola Dobroslavić uručio je ravnatelju Sebastijanu Fabrisu i djelatnicima Doma zdravlja Korčula ključeve dvaju novih vozila za potrebe ove ustanove. Riječ je o novom sanitetskom vozilu vrijednom oko 400 tisuća kuna te vozilu za potrebe patronažne službe vrijednosti veće od 150 tisuća kuna.

-Dubrovačko-neretvanska županija redovite ulaže u vozni park svoji zdravstvenih ustanova. Novo sanitetsko vozilo svakako je potreba ovdje u Domu zdravlja u Korčuli. Drugo vozilo služit će patronažnoj službi. Ono što je zanimljivo je činjenica da je riječ o električnom vozilu. Mi njegovu nabavku sufinanciramo s otprilike 40 tisuća kuna. Naime, Dom zdravlja Korčula javio se na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dobio dio sredstva i to je jako pohvalno – poručio je ovom prilikom župan Nikola Dobroslavić.

U sklopu radnog posjeta Korčuli, župan Nikola Dobroslavić, sa zamjenikom Joškom Cebalom i pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđicom Popović, sastao se s ravnateljem Doma za starije i nemoćne osobe Korčula Darkom Tarlom te održao radni sastanak s načelnicom Općine Lumbarda Marijom Klisurom na temu budućih projekata na području te jedinice lokalne samouprave.

Pročitajte još

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist

VELIKI DOGAĐAJ ZA PELJEŠAC I OTOČANE Korčulani dobili CT uređaj u Domu zdravlja Korčula

Dulist

Županija predala na korištenje prostor Centra za djecu s poteškoćama u razvoju

Dulist