Županija

Domu zdravlja Korčula uručeni ključevi dvaju novih vozila

Župan Nikola Dobroslavić uručio je ravnatelju Sebastijanu Fabrisu i djelatnicima Doma zdravlja Korčula ključeve dvaju novih vozila za potrebe ove ustanove. Riječ je o novom sanitetskom vozilu vrijednom oko 400 tisuća kuna te vozilu za potrebe patronažne službe vrijednosti veće od 150 tisuća kuna.

-Dubrovačko-neretvanska županija redovite ulaže u vozni park svoji zdravstvenih ustanova. Novo sanitetsko vozilo svakako je potreba ovdje u Domu zdravlja u Korčuli. Drugo vozilo služit će patronažnoj službi. Ono što je zanimljivo je činjenica da je riječ o električnom vozilu. Mi njegovu nabavku sufinanciramo s otprilike 40 tisuća kuna. Naime, Dom zdravlja Korčula javio se na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dobio dio sredstva i to je jako pohvalno – poručio je ovom prilikom župan Nikola Dobroslavić.

U sklopu radnog posjeta Korčuli, župan Nikola Dobroslavić, sa zamjenikom Joškom Cebalom i pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđicom Popović, sastao se s ravnateljem Doma za starije i nemoćne osobe Korčula Darkom Tarlom te održao radni sastanak s načelnicom Općine Lumbarda Marijom Klisurom na temu budućih projekata na području te jedinice lokalne samouprave.

Pročitajte još

Napreduju radovi na Centru za djecu s poteškoćama u razvoju u Metkoviću

Dulist

PRIVREMENO Župljani u Srebrenom mogu produžiti abonamenat za prosinac

Dulist

Kako privući pažnju ako ste poduzetnik na YouTubeu?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija