Grad

Jugovi zlatni plivači na prijemu u Gradu

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su plivače PK Jug Marija Šurkovića i Vlaha Nenadića te njihova trenera Franu Ćirka povodom postignuća sjajnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u plivanju održanom u Zagrebu.

Predstavnici Grada Dubrovnika ovom su prilikom uputili čestitku plivačima Mariju Šurkoviću osvajaču zlatne medalje u seniorskoj, mlađoj seniorskoj i juniorskoj kategoriji, Vlahu Nenadiću dvostrukom kadetskom prvaku, treneru Frani Ćirku koji je uvelike zaslužan za ovaj veličanstven uspjeh, ali i svim ostalim plivačima koji su u naš Grad donjeli čak 32 medalje sa državnog prvenstva.

Na prijemu su razgovarali o narednim aktivnostima vezanim za natjecanja i treninge koji ih očekuju te usklađivanju školskih obaveza, obzirom na naporan i dinamičan svakodnevni tempo plivača.

Zamjenica Tepšić istaknula je kako rezultati postignuti u Zagrebu i osvajanje zlatnih medalja idu na ponos našem Gradu, Plivačkom klubu Jug i njihovim obiteljima, te je plivačima PK Juga i treneru Frani Ćirku zaželjela ostvarivanje samo najboljih rezultata u vremenu koje slijedi.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

FRANKOVIĆ I BUTKOVIĆ PORUČILI PAŠALIĆU Lapadska obala je projekt od javnog interesa

Dulist

MINISTAR BUTKOVIĆ U OBILASKU Riva na Kalamoti gotova do početka listopada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija