Zanimljivosti

Jednosmjerne karte već od 270 kuna

Jednosmjerne karte već od 270 kuna

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, putnicima nudi povoljna jednosmjerna i povratna putovanja iz Dubrovnika i u Dubrovnik na domaćim redovitim letovima, stoji u njihovom priopćenju.

Tako dvije povratne zrakoplovne karte za letove Dubrovnik-Zagreb-Dubrovnik, kao i Zagreb-Dubrovnik-Zagreb, dostupne su po cijeni već od 800 kuna, uz uvjet da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera.

Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 15 kilograma) po osobi, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. Broj raspoloživih sjedala po navedenoj je cijeni ograničen, a karte se trebaju iskoristiti do 31. ožujka 2014. godine.Vrijedi napomenuti kako su dvije povratne zrakoplovne karte po cijeni od od 800 kuna dostupne i za letove Croatia Airlinesa iz Zagreba u Split, Zadar i Pulu, kao i iz Splita, Zadra i Pule u Zagreb.

Putnici u sklopu ove ponude na dar dobivaju i Zagreb Card, karticu koja vrijedi 24 sata na dan i koja omogućuje popuste u mnogim zagrebačkim muzejima, restoranima i trgovinama, kao i niz drugih pogodnosti. Zagreb Card preuzima se u zagrebačkom Turističkome informativnom centru (Trg bana J. Jelačića 11) uz predočenje karata kupljenih u sklopu ove ponude, stoji u priopćenju.

Na redovitim domaćim letovima Croatia Airlinesa putnicima su dostupne i jednosmjerne zrakoplvone karte po cijeni već od 270 kuna. Ova ponuda vrijedi za određene letove Croatia Airinesa iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Zagreb, kao i obratno, a putovanja po promotivnoj cijeni mogu se realizirati do 29. ožujka 2014. godine.

Jednosmjerne i povratne karte po promotivnim cijenama mogu se kupiti na web stranici Croatia Airlinesa, u Kontakt centru Croatia Airlinesa i u svim poslovnicama tvrtke.

Pročitajte još

Jesu li vam uvalili lažne kovanice?

Dulist

Ekipa ‘Mali bijeli zec’ pobjednici prvog Dub Pub kviz vikenda!

Dulist

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist