Urednički izborZanimljivosti

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

'IZGLEDA TAKO MOĆNO' Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Pelješki most i nakon svog otvorenja privlači pažnju mnogih pa se svi gotovo natječu što će prvi put napraviti na njemu ili, u ovom slučaju, ispod njega. Naime, jedan mostarski tim snimio je spektakularne kadrove dronom koji ‘juri’ i po 170 kilometara na sat, a provozali su se na električnoj daski ispod Pelješkog mosta. Prizori stvarno plijene pažnju i oduzimaju dah. Svojim videom Untitled Team, kako se ovi kreativni Mostarci zovu, prikupili su na You Tubeu brojne dobre komentare, a svi su komentirali kako video izgleda ‘moćno’.

-Prvo smo htjeli snimati u Dubrovniku, ali nismo našli dobar pristup za dron pa smo se uputili na Pelješki most i snimili to u petak – rekao je za 24 sata producent Gordan Stojkić iz Mostara koji je s ekipom snimio predivne kadrove Pelješkog mosta.

– Svi nam govore da je video bolji od onih koji su bili kad se Pelješki most otvarao. Snimke su atraktivne, nismo ga snimili običnim dronom. Ovaj može juriti 170 kilometara na sat i baš radi fine kadrove, daje vam neki osjećaj moći. Električne daske jure oko 50 kilometara na sat – dodaje Stojkić.

Dronom je upravljao Miran Kević, dok se na električnoj daski vozio Igor Krezić. Ova uigrana ekipa iz Mostara i inače producira slične videe, a s obzirom da je Pelješki most posljednjih tjedana postao prava seznacija, nije bilo teško odabrati upravo njega.

Foto: Screenshot/You Tube

Video: YouTube kanal Untitled Team

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist