PodcastPolitika

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Mato Franković gradonačelnik Dubrovnika drugi put je gost podcasta DuLista. U ovoj epizodi razgovara se o izborima jer Franković s četvrtog mjesta na listi HDZ-a očekuje ponovni ulazak u Sabor.
o projektima koji su u tijeku i koji se na oko čine tempirani baš za kampanju Parlamentarnih izbora. Franković objašnjava da radovi koji se ovih dana završavaju u Gradu nisu tempirani s kampanjom jer svaki projekt ima svoju dinamiku od otvaranja, slaganja financijske konstrukcije i završetka. Ističe kako bi bio presetan da se i Bosanka u potpunosti završila i objašnjava zašto se projekt proširenja ulaza s magistrale prema naselju Bosanci radi dva puta te tko snosi troškove.

Franković je kritičan prema predsjedniku Zoranu Milanoviću. Komentira njegove prijašnje dolaske u Dubrovnik, na koje ga je i on sam pozivao. Podsjeća na njegovu izjavu da je “Pelješki most iluzija za budale”. Izrazito oštar je i prema SDP-ovcu, bivšem ministru Siniši Hajdašu Dončiću. Podsjeća na izjavu Hajdaš Dončića kako “neće graditi autocestu do svakog kokošinjca” misleći pri tom na Dubrovnik.

Osvrnuo se i na Zračnu luku Dubrovnik i “izvlačenje” 20 milijuna eura te penale koje Zračna luka treba platiti u iznosu od 120 milijuna kuna. Za sve to optužuje “kapa Hajdaša Dončića”.

Koje je sve grijehe Franković još spočitao Milanoviću i Hajdašu Dončiću, što misli o kandidaturi Vukovarca Stipe Mlinarića u 10. Izbornoj jedinici te kakva je njegova prognoza izbornih rezultata pogledajte u novoj epizodi izbornog podcasta Dulista, a pratite nas i na YouTubeu Instagramu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović