Politika

IZBORI 2015. Kandidati Domoljubne koalicije Bačić i Vučković posjetili Korčulu

Kandidati Domoljubne koalicije X. izborne jedinice Branko Bačić i Marija Vučković posjetili su jučer otok Korčulu gdje su obišli općine Lumbardu, Smokvicu i Vela Luku.

U ugodnom druženju s građanima otoka Korčule, kandidati su istaknuli kako je Vlada Zorana Milanovića otočanima u Hrvatskoj uzela preko pet milijuna kuna.

Naime, svi otočani u Republici Hrvatskoj temeljem odluke Vlade morali su napraviti dodatne iskaznice, za osobu i automobil, kako bi se mogli indentificirati što je besmisleno jer isto stoji u osobnoj iskaznici i prometnoj dozvoli. Ovim potezom Vlada RH, otočanima je izvukla vrtoglavih pet milijuna kuna.

– Jedan od kapitalnih projekata za kojega će se zalagati Vlada Domoljubne koalicije nakon 8. studenog 2015., a ključan je za razvoj juga Hrvatske uključujući i Korčulu je Pelješki most. To je projekt koji će doprinjeti razvoju turizma kao najjačoj gospodarskoj grani na ovom području! – istaknuo je Bačić.

Pročitajte još

Burna rasprava oko projekta ispred Vile Salvator: Uređenje ulice ili priprema za peterokatnicu

Andrea Falkoni Račić

Đuro Capor o Areni Lapad: Baraka je očito u dosluhu sa Supernovom

Andrea Falkoni Račić

Gradski vijećnici usvojili Proračun za 2023., prvi u eurima!

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija