DuList IN

IZ KREATIVNE KUHINJE IVANE BRAILO DRNAS I NJEZINE EKIPE Poslušajte kako zvuči dubrovački ‘cover’ pjesme Rattlesnake shake

IZ KREATIVNE KUHINJE IVANE BRAILO DRNAS I NJEZINE EKIPE Poslušajte kako zvuči dubrovački 'cover' pjesme Rattlesnake shake

Iz ‘kreativne kuhinje’ dubrovačke televizijske novinarke Ivane Brailo Drnas izišao je zanimljiv novi ‘cover’. Radi se o pjesmi Rattlesnake shake britanske rock grupe Fleetwood Mac koja je u ovoj dubrovačkoj obradi svoju premijeru imala točno u ponoć. Kako nam je istaknula Brailo Drnas, cijeli projekt započeo je ‘čisto iz znatiželje’.

-Ideje za spotove dobivam na dnevnoj bazi pa sam u ludilu lockdowna zaključila – zašto ne realizirati te ideje? Inače se posljednjih nekoliko godina, uz novinarski posao, bavim i snimanjem i montažom, pa sam htjela naučiti nešto novo u tom svijetu. Srećom, uspjela sam tijekom vremena okupiti, po meni, najbolju moguću ekipu za pjesmu i spot. Gotovo su svi pristali bez razmišljanja. U Gradu je u posljednje vrijeme deficit mladih bendova, ali tko zna, možda ih ovo potakne… – govori nam Ivana Brailo Drnas.

Upravo je ona uz supruga Fabijana Drnasa u ovom ‘coveru’ u ulozi snimateljice, potom i montažerke, a u spotu je pažnju itekako privukla zanimljivim ‘lookom’ uz glavnog modela i glumca Krešimira Ilića. Glavni vokal u ovoj verziji Rattlesnake shakea je Marko Vukić, za gitarom se našao John Bulić, na basu je Ante Džamarija, za bubnjevima Boris Žličar, dok je mixer Žarko Dragojević.

Posebne zahvale, napisala je Ivana, idu Ivanu Jakiću i Ivici Glunčiću koji su pomogli pri snimanju bubnjeva, zatim Zlatku Vlahušiću za snimanje vokala, ‘zmijici kraljici kodnog imena gđa M’, i Ivaninom ‘osobnom sensei-ju Dominiku Miljku.

Foto: Screenshot

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist