Grad

IZ GRADA PORUČUJU DA IM JE ŽAO Uzrokuju prometne kolapse jer im je tako jeftinije?!

Radovi na sanaciji mikroasfalta svakim danom testiraju živce građanima do krajnjih granica. Nakon što je posao gotov u cijelom Gradu katastrofalno napravljen, o čemu je DuList u nekoliko navrata opsežno pisao, ovih dana krenula je sanacija tog posla. Problem je pak, što se ta sanacija izvodi usred bijela dana, u vrijeme najvećih gužvi, što uzrokuje prometne kolapse na ključnim čvorišnim mjestima dubrovačkih prometnica. Razlog izvođenja radova u to vrijeme, leži u tome što je izvođač, među ostalim, procijenio kako će mu to biti jeftinije (!!!?).

Objašnjenje smo tražili od zamjenika gradonačelnika Želja Raguža koji nam je odgovorio kako se ovi radovi ne mogu raditi noću.

-Struganje je bilo i noću i danju. Stavljanje asfaltne baze ne može biti noću. Osim toga zbog ljudi i svega izvođač radi kad god može, sve će biti gotovo do nedjelje – rekao je Raguž te poručio kako se Grad ispričava svima koji su imali neugodnosti zbog radova.

Podsjetimo ovom prilikom kako se cijela sanacija izvodi (navodno) o trošku izvođača unutar garantnog roka, što znači da je izvođač i odgovoran za takvo stanje. Da to slikovitije prikažemo, netko vam krivo napravi krov i onda popravke radi kad vi spavate jer mu je to zgodnije. S amenom gradske uprave.

Pročitajte još

Kreće izgradnja igrališta na Šipanu

Dulist

ZIMSKI FESTIVAL – KONCERTI, DJED MRAZ, BESPLATAN BUS… Tepšić: Čolić je jamstvo dobrog ‘bookinga’

Dulist

NIKOLINA SOKO SE OPROSTILA OD LAPADSKE ŠKOLE ‘Čuvat ću uspomene koje sam stvorila za cijeli život’

Dulist