Politika

Ivica Didić podnio ostavku, Anita Bonačić-Obradović na čelu dubrovačkog SDP-a

Ivica Didić nije više na čelu dubrovačkog SDP-a. Podnio je ostavku ove srijede, a kao razloge je naveo poslovne i osobne razloge. Njegovo mjesto predsjednika zauzet će dosadašnja potpredsjednica i gradska vijećnica Anita Bonačić-Obradović. Obnašat će dužnost vršiteljice predsjednika GO SDP-a Dubrovnik. Medijima je o ostavci poslao priopćenje.

-Obavještavam vas kako sam dana 30. studenoga 2022. godine predsjedniku SDP-a Hrvatske Peđi Grbinu, radi poslovnih i osobnih razloga podnio ostavku na dužnost predsjednika GO SDP-a Dubrovnik. Naime, iz istih razloga nisam niti ušao u Gradsko vijeće Grada Dubrovnika. Moja opterećenost poslovnim i osobnim obvezama postala je nepremostiva prepreka kvalitetnom političkom djelovanju zbog čega sam svoju dužnost odlučio prepustiti drugome. Političko djelovanje je vrlo ozbiljan i odgovoran posao i treba mu se posvetiti s primjerenom pažnjom, a što ja nažalost nisam više u mogućnosti. Vršiteljica dužnosti predsjednika GO SDP-a Dubrovnik biti će dosadašnja potpredsjednica i gradska vijećnica Anita Bonačić-Obradović, kojoj se možete javiti za buduću suradnju – istaknuo je.

 

 

Pročitajte još

NOVI POSAO GRADSKOG VIJEĆNIKA Ivica Roko se nakon 23 godine ostavlja karića

Dulist

Zbog gripe se do daljnjega uvodi zabrana posjeta bolesnicima u Općoj bolnici Dubrovnik

Dulist

VLAHUŠIĆ ‘Dubrovnik ima ograničene razvojne mogućnosti dok u cijelosti ne bude upravljao morem od Belvedera do Elafita’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija