Politika

Ipak Šimac Bonačić

Tatjana Šimac Bonačić četvrta je na listi Kukuriku koalicije za X. izbornu jedinicu, Mladen Marelić s Korčule sedmi, a Nikola Hajdić s Mljeta deveti. Potvrdilo je to danas Predsjedništvo stranke, točnije Glavni odbor SDP-a na sjednici u Zagrebu.

Šansu za ulazak u Sabor, zapravo najprije na samu listu Kukuriku koalicije nije osigurala predsjednica dubrovačkog SDP-a i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti. Podsjetimo, posljednjih su se tjedana u javnosti vodili najveći prijepori upravo oko dva imena – Šimac Bonačić i Muratti, bivše i sadašnje predsjednice SDP-a. Muratti je, naime, smatrala kako joj visoko mjesto na listi pripada s obzirom na njenu stranačku funkciju.

Ipak, četvrto mjesto pripalo je zamjenici gradonačelnika Tatjani Šimac Bonačić kojoj će ovo po svemu sudeći dobiti i drugi saborski mandat.

Inače, dubrovački su SDP-ovci između sebe birali kandidate za listu, a odabrano ih je čak sedam, iako se znalo da iz Grada 'prolazi' samo jedno ime.

Iako još nije službeno potvrđeno, doznajemo, kako je dubrovačkom gradonačelniku Andru Vlahušiću pripalo posljednje mjesto na listi Kukuriku koalicije. Ono četrnaesto.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija