Grad

INVESTICIJA OD 10 MILIJUNA KUNA Orsuli amfiteatar s tisuću mjesta

orsula vlahusic vidak tevsic

Pred najavljene nastupe Ramba Amdeusa i Urbana & 4, koji će se u parku Orsula održati 18. i 26. kolovoza, gradonačelnik Andro Vlahušić sastao se u petak s predsjednikom udruge Ambient Croatia Androm Vidakom i ravnateljem JU Rezervat Lokrum Mariom Tevšićem, javljaju iz Grada Dubrovnika.

-Upravo uspostavljenom suradnjom javne ustanove i udruge na organizaciji dvaju koncerata održat će se kontinuitet glazbenih događanja na ovom jedinstvenom lokalitetu, a za što je gradonačelnik iskazao želju na sastanku održanom krajem srpnja u gradskoj upravi – ističe se u priopćenju, te se navodi kako se prema najavi gradonačelnika investicija u uređenje parka i izgradnju amfiteatra sa tisuću mjesta u prvoj fazi procjenjuje na 10 milijuna kuna.

Zaključeno je da će se uz financijsku snagu i potporu Grada i JU Rezervat Lokrum te uz aktivnu suradnju s udrugom Ambient Croatia projekt javnog gradskog parka i pratećeg glazbenog festivala već za iduću sezonu osnažiti i obogatiti zanimljivim kulturnim programima.

Pročitajte još

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pred nama je zanimljiv i ispunjen tjedan

Dulist

Ibrica Jusić, Boris Njavro, Stana Šćepec o veličini, prijateljstvu, suradnji, ljubavi…

Dulist

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist