Politika

Igor Legaz bez znanja Rokove liste poslao dopis medijima. Oni se ograđuju

Igor Legaz bez znanja Rokove liste poslao dopis medijima. Oni se ograđuju

Nakon što je u nedjelju medijima upućen dopis Nezavisne liste Ivice Roka, kojim se traži dopuna dnevnog reda konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća, dogodio se neočekivani obrat. Naime, lista Ivice Roka ograđuje se od spomenutog dopisa, a njega je kako neslužbeno doznajemo bez prethodnog odobrenja liste u medije plasirao Igor Legaz.

-Dopise inače prema medijima upućuje naš vanjski suradnik naravno nakon što ih naša lista prethodno odobri. Jučer se dogodilo da je suradnik to uputio na svoju ruku i bez našeg znanja te nas je tako doveo u nezgodnu situaciju i nas i sve ostale… – navode na Facebooku iz NL Ivice Roka ne otkrivajući ime vanjskog suradnika.

Također ističu kako njihova lista i vijećnici neće biti netko preko koga će pojedinci ili stranke rješavati vlastite stvari te se oni od istih ograđuju.

Budući da se u spornom dopisu spominje i Petra Marčinko (Srđ je Grad) kao buduća predsjednica Gradskog vijeća, vijećnici Rokove liste uputili su joj ispriku.
-Posebno se želimo ispričati gospođici Petri Marčinko ako smo je uznemirili ili doveli u bilo kakvu nezgodnu situaciju. Hvala svima na razumijevanju i vidimo se sutra na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća. Roko nije na prodaju! – naveli su budući vijećnici.

 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist