DuList IN

I NEKA JE! Božić je već stigao u butige

I NEKA JE! Božić je već stigao u butige

Svratite u butigu i kupite – ukrase za bor! Naime, ove godine Božić je u trgovinama ‘eksplodirao’ već krajem rujna, a u prvom tjednu listopada zvončići, sobovi, vlakovi, patuljci, kuglice i ostali šareni ukrasi već su se dobro ‘utaborili’ na policama trgovina. I – neka su!

Nakon dvije godine velikih valova pandemije, jedva smo dočekali veseliti se najšarenijem i najljepšem blagdanu u godini, prepunom optimizma, vedrine i nade u bolje sutra.

Stoga, da – rano je za božićne ukrase, znamo i da – mnogi se još kupaju, ali ipak, lijepo ih je vidjeti na policama butiga. Kako biste se navrijeme spremili, istaknut ćemo vam i nekoliko trendova koji će biti popularni ovog Božića.

Za početak, tu je povratak šarenilu i eksploziji boja stoga, zaboravite na decentnost. Popularni su i ukrasi iz djetinjstva, stare kuglice naših baka, ali i ‘uradi sam’ ukrasi, kao što su zvijezdice od šarenih papira ili dekorirani češeri. Sami nacrtajte jelku na prozoru, ili je izrežite od trakica i kartona. Jedva čekamo Božić!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist