Politika

Hrvoje Kukuljica predsjednik dubrovačkog ogranka Živog zida

Hrvoje Kukuljica izabran je za predsjednika dubrovačkog ogranka stranke Živi zid.

Odluka je to izborne skupštine te organizacije, održane u nedjelju popodne u Dubrovniku. Kukuljica je dubrovačkoj javnosti poznat kao kandidat za gradonačelnika i nositelj te prvi na listi Živog zida za Gradsko vijeće na zadnjim lokalnim izborima.

Potpredsjednica je Vesna Ribić (2. s kandidacijske liste), a tajnik Željko Henezi (7. s liste). Izbor čelnih ljudi stranke na dubrovačkom području prirodan je nastavak nakon što je početkom godine osnovan inicijalni odbor.

– Ogranak sad ima oko 200 članova. Okupili smo se prije osam mjeseci s ciljem borbe protiv sustava koji ne valja. Mnogi znaju da sustav nije dobar, ali se to ne usuđuju i reći. Nadam se da ćemo u budućnosti ostvariti bolje rezultate od onih na lokalnim izborima – izjavio je tom prilikom novoizabrani predsjednik Hrvoje Kukuljica.

Prvi čovjek Živog zida Ivan Vilibor Sinčić izjavio je na skupštini kako se u proteklih osam mjeseci ‘dubrovačka ekipa konsolidirala’.

– Sudjelovali smo na lokalnim izborima, nismo uspjeli ući u Gradsko vijeće, ali kad se sve uzme u obzir bio je to jako dobar rezultat. – istaknuo je Sinčić, najavivši izlazak na parlamentarne izbore u svih 12 izbornih jedinica.

Pročitajte još

Burna rasprava oko projekta ispred Vile Salvator: Uređenje ulice ili priprema za peterokatnicu

Andrea Falkoni Račić

Đuro Capor o Areni Lapad: Baraka je očito u dosluhu sa Supernovom

Andrea Falkoni Račić

Gradski vijećnici usvojili Proračun za 2023., prvi u eurima!

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija