Zanimljivosti

HPD SNIJEŽNICA Obnovljena boulder stijena u Mokošici

U još jednoj uspješnoj suradnji HPD Sniježnice, HGSS stanice Dubrovnik i Zajednice Tehničke Kulture Grada Dubrovnika obnovljena je i nadograđena boulder stijena u prostorijama HGSS-a u Mokošici.

Vrijedne volonterske ruke članova HGSS-a i HPD Sniježnice ove zime su se potrudile i uspješno izgradile boulder stijenu koja će usrećiti brojne ljubitelje sportskog penjanja.

Ova sportska disciplina poslijednjih godina dobiva sve više poklonika na području Dubrovnika i okolice, čemu svjedoči nedavno najavljena Škola sportskog penjanja u organizaciji HPD Sniježnica. Izgradnja ovog bouldera dio je plana aktivnosti Sportsko penjačkog odsjeka HPD Sniježnice, a omogućiti će daljnji razvoj penjanja te stvoriti bolje uvjete za sve njene korisnike.

U budućnosti se mogu očekivati aktivnosti u opremanju prirodnih stijena i postavljanja novih smjerova na području Dubrovačko-neretvantske županije.

www.hpd-snijeznica.hr

Pročitajte još

GRAD IM DAO ODBIJENICU RTS želi snimati film kultura Srba u Dubrovniku

Dulist

IZABRAO TRIPADVISOR Dubrovnik među top 10 svjetskih ‘trendi’ destinacija u 2022. godini

Dulist

‘AL MIRQAB’ OTVORILA SEZONU Nagrađivana jahta bivšeg katarskog premijera uplovila u Gruž

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija