Zanimljivosti

HPD SNIJEŽNICA Obnovljena boulder stijena u Mokošici

U još jednoj uspješnoj suradnji HPD Sniježnice, HGSS stanice Dubrovnik i Zajednice Tehničke Kulture Grada Dubrovnika obnovljena je i nadograđena boulder stijena u prostorijama HGSS-a u Mokošici.

Vrijedne volonterske ruke članova HGSS-a i HPD Sniježnice ove zime su se potrudile i uspješno izgradile boulder stijenu koja će usrećiti brojne ljubitelje sportskog penjanja.

Ova sportska disciplina poslijednjih godina dobiva sve više poklonika na području Dubrovnika i okolice, čemu svjedoči nedavno najavljena Škola sportskog penjanja u organizaciji HPD Sniježnica. Izgradnja ovog bouldera dio je plana aktivnosti Sportsko penjačkog odsjeka HPD Sniježnice, a omogućiti će daljnji razvoj penjanja te stvoriti bolje uvjete za sve njene korisnike.

U budućnosti se mogu očekivati aktivnosti u opremanju prirodnih stijena i postavljanja novih smjerova na području Dubrovačko-neretvantske županije.

www.hpd-snijeznica.hr

Pročitajte još

U Gruž uplovila ‘Nebula’ u vlasništvu suosnivača WhatsAppa

Dulist

FOTOGRAFIJA TJEDNA Zaljubljene sjene

Zvonimir Pandža

UOČI SVEČANOG OTVARANJA Pelješki most dobio i svoju pjesmu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija