Politika

HNS Metković raskida koaliciju s HSS-om

Na prvoj redovnoj sjednici Predsjedništva HNS-a, Podružnice Metković, održane u ponedjeljak 16. srpnja, novoizabrano Predsjedništvo na čelu s predsjednikom Vinkom Dragovićem donijelo je odluku o raskidu Koalicijskog ugovora sklopljenog 20. travnja 2009. godine između HSS-a Gradske organizacije Metković i HNS-a Podružnice Metković.

 
Na navedenoj sjednici zaključeno je kako s obzirom na tijek dosadašnje suradnje, te programe i ciljeve koje si je Podružnica zadala za budućnost, ostanak u Koaliciji više nije moguć.
 
Prema zaključcima Predsjedništva u nadolazećem razdoblju intenzivirat će se rad na programima i projektima čiji je cilj poboljšanje stanja u gospodarstvu, poljoprivredi, kulturi, energetici, školstvu, sportu, ekologiji i drugim segmentima života Grada, a koji će biti dostupni građanima i na novoj web stranici koju ćemo uskoro predstaviti, a putem koje će se omogućiti građanima i ostalim zainteresiranima da svojim prijedlozima i sugestijama utječu na kvalitetu rada Podružnice.
 
Nadalje je istaknuto da će HNS Metković pratiti svaku konstruktivnu inicijativu koja je na dobrobit našeg Grada i Doline, bez obzira radilo se o stranačkim ili inicijativama udruga.
 

Pročitajte još

Vlahušić: Mato Franković krši načelo trodiobe vlasti

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Prioriteti su nam očuvanje radnih mjesta, isplata plaća i socijalnih davanja

Dulist

PLATFORMA DUBROVNIK NAŠ GRAD Gradska uprava zaboravila je Mokošicu, mi ćemo to promijeniti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija