Aktualno

HNK SLAVEN GRUDA ‘Protiv dva člana seniorske momčadi pokrenut prekršajni postupak’

HNK SLAVEN GRUDA 'Protiv dva člana seniorske momčadi pokrenut prekršajni postupak'

HNK Slaven Gruda očitovao se priopćenjem na društvenim stranicama o fizičkom napadu koji se dogodio na igrača HNK Konavljanina Pera Opušića.

Prenosimo ga u cijelosti:

‘HNK Slaven Gruda ovim priopćenjem očituje se u događaju od 10. travnja 2023., na zabavi u Popovićima.

HNK Slaven Gruda izražava žaljenje zbog događaja te osuđuje svaki oblik verbalnog i fizičkog nasilja, na bilo kojem polju. HNK Slaven Gruda želi brz i potpun oporavak ozlijeđenom Peru Opušiću. HNK Slaven Gruda još uvijek ne raspolaže svim relevantnim informacijama vezanim uz navedeni događaj zbog čega iz objektivnih okolnosti ne može detaljnije istupati. Ovim putem HNK Slaven Gruda može potvrditi da je protiv dva člana seniorske momčadi pokrenut prekršajni postupak radi sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

HNK Slaven Gruda u svakom slučaju želi biti aktivan partner Županijskom nogometnom savezu i svim klubovima koji se natječu pod okriljem saveza u promicanju fair playa i atmosfere dijaloga te se nada da će završnica natjecanja u 1. ŽNL proteći u sportskoj atmosferi kao što je to bilo i ranijih godina.’ HNK Slaven Gruda

Foto Ilustracija

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist