Koronavirus u Hrvatskoj

U Dubrovniku započinje cijepljenje pomoraca, i HGK uputila poziv zaposlenicima trgovačkih društava i obrta

U Dubrovniku započinje cijepljenje pomoraca, i HGK uputila poziv zaposlenicima trgovačkih društava i obrta

U organizaciji Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i Sindikata pomoraca Hrvatske u Dubrovniku u petak započinje organizirano cijepljenje pomoraca s područja najjužnije hrvatske županije.

Radi se o prvoj ovakvoj inicijativi u Hrvatskoj, a cijepit će se preko stotinu pomoraca koji imaju prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije. Cijepljenje počinje u 17 sati i 40 minuta u Sportskoj dvorani u Dubrovniku, a u suorganizaciji s Domom zdravlja Dubrovnik.

Prijave za cijepljenje pomoraca s našega području i dalje su otvorene, a zainteresirani se mogu i prijaviti putem poveznice dostupne na službenoj Internet stranici Sindikata pomoraca Hrvatske.

Također, HGK – Županijska komora Dubrovnik i Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, u suradnji s Domom zdravlja Dubrovnik, pozivaju sve poslovne subjekte čiji su zaposlenici zainteresirani za cijepljenje na iskaz interesa putem poveznica Trgovačka društva/Obrti. Nakon prijave, ističu iz HGK, povratno će svi prijavljeni dobiti poziv s dodijeljenim terminom. Fizičke osobe i dalje se mogu prijavljivati svojim liječnicima obiteljske medicine za ugovaranje termina.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist