DuList IN

Gruda je ovaj vikend centar mažoret plesa!

Na Grudi se održava 6. Prvenstvo Hrvatske u mažoret plesu i 23. Prvenstvo Hrvatske u twirlingu. Na ovim natjecanjima sudjeluju klubovi iz cijele Hrvatske s ukupno oko 800 natjecatelja.

-Na Grudi se u ovim trenutcima održava 26. Prventsvo Hrvatske u mažoret plesu i 23. Prvenstvo Hrvatske u twirlingu! Najbolji mogući način za obilježiti 50 godina djelovanja cavtatskih mažoretkinja. Žao mi je što nisam mogao biti na otvaranju i čestitam našoj Ani Radojević i Franu Herendiji na organizaciji. Sretno svima u sljedeća dva dana. Vjerujemo u naše cure – napisao je načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

Oba ova natjecanja su kvalifikacijska za izbor hrvatskih predstavnika za predstojeća svjetska i europska prvenstva u mažoret plesu i twirlingu koja će se održati u Liverpoolu (svjetsko) i Plovdivu (europsko), ističu iz Turističke zajednice Općine Konavle.

Foto Božo Lasić Facebook

Pročitajte još

PRVI PUT U HRVATSKOJ Musumeci nastupa u Dubini

Dulist

Britanski Telegraph proglasio Lopud jednim od ljepših otoka u Europi

Dulist

MIDSUMMER SCENE Pijanistički spektakl Mateja Meštrovića, Matthew Mayera i Antonije Pacek

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija