Politika

GRADSKO VIJEĆE Sjednicu otvara izvješće TZ-a o sezoni, na dnevnom redu i izmjene GUP-a

Trideset druga sjednica Gradskog vijeća održat će se u ponedjeljak s početkom u 9 sati, a na sjednici će se naći 38 točaka. Prije početka sjednice najavljena je prezentacija aktivnosti Turističke zajednice grada Dubrovnika tijekom 2020. Nakon vijećničkih pitanja, uslijedit će točka o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća, a potom i dugoočekivane točke o izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika kao i Generalnog urbanističkog plana. Upravo je izmjene i dopune GUP-a gradonačelnik Franković najavljivao staviti pred vijećnike u rujnu.

Pred vijećnicima će se naći i prijedlog odluke o proglašenju svojstva komunalne infrastrukture kao javnog dobra u općoj uporabi, za park i javni sportski te rekreacijski prostor na području Babina kuka.

U preostalom dijelu točaka dominiraju godišnja izvješća o poslovanju gradskih komunalnih tvrtki te kulturnih i sportskih ustanova.

Pročitajte još

MATO FRANKOVIĆ: Nemam namjeru pregovarati i razgovarati s Vlahušićem. Službene većine u Gradskom vijeću – nema!

Dulist

Evo tko je dao vijećničku prisegu u Konavlima

Dulist

RAGUŽ O KLUBU VIJEĆNIKA S VLAHUŠIĆEM: ‘Partnerstvo se širi’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija