Aktualno

Gradski vijećnici ‘utvrđuju gradivo’ o UPU Srđa

U Gradskoj vijećnici u tijeku je predstavljanje Urbanističkog plana uređenja platoa Srđa, ali samo gradskim vijećnicima.

Prilika je to da se gradski vijećnici još jednom upoznaju s detaljima ovog dokumenta, koji će se naći na dnevnom redu 2. sjednice Gradskog vijeća u utorak, 30. srpnja, ali i da iskoriste mogućnost postavljanja pitanja izrađivaču UPU-a i ulagačima.

Inače, u Gradsku upravu prvo je u 9.27 došao prokurist Razvoj Golfa Ivan Kusalić, koji je pred zgradom prethodno pričekao Maju Madirazzu iz tvrtke URBOS, inače izrađivača UPU-a. Gradski vijećnik HSU-a Ivo Jadrušić stigao je deset minuta kasnije. Dvije minute potom stigao je i gradski vijećnik NL Srđ je Grad Igor Miošić, kojeg je na kavi u Gradskoj kavani čekala njegova kolegica s liste Mariela Marković.

Gradski vijećnici HDZ-a Dubravka Marunčić i Mario Obuljen u Gradsku upravu pristigli su tri minute nakon 10 sati, a SDP-ovci Božidar Memed i Tatjana Šimac-Bonačić u 10 sati i 11 minuta. U Gradskoj upravi su i Olga Muratti (SDP), Antun Pravedan i Matija Čale Mratović(HNS) i Ivan Viđen (NL Srđ je Grad), kao i gradonačelnik Vlahušić.

Na kavi u Gradskoj kavani pronašli smo i Laburista Matka Bupića, koji je nazočio sastanku na temu gradskih mira, ali mu sastanak o UPU očito nije bio zanimljiv.
– Meni taj sastanak ne treba jer sam se odavno o svemu relevantnom informirao – kazao nam je Bupić.

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija