Grad

GRADONAČELNIK HITNIM SLUŽBAMA I NAVIJAČIMA ‘Hvala vam, pokazali ste pravi duh ovog Grada!’

GRADONAČELNIK HITNIM SLUŽBAMA I NAVIJAČIMA 'Hvala vam, pokazali ste pravi duh ovog Grada!'

Gradonačelnik Mato Franković uputio je zahvalu svim djelatnicima hitnih i dežurnih službi angažiranih na održavanju reda i čistoće tijekom javnog praćenja polufinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske na Stradunu.

– Hvala svim djelatnicima JVP Dubrovački vatrogasci, Hitne pomoći, policajcima, zaštitarima i svima koji su, dok je cijela Hrvatska bila na nogama, dežurali kako bi događaj koji je na trgu Luža i na Stradunu okupio veliki broj naših sugrađana i posjetitelja prošao u najboljem mogućem redu. Veliko hvala svim navijačima na srčanom, ali i dostojanstvenom praćenju utakmice i povijesnog uspjeha Vatrenih. Pokazali ste pravi duh ovog Grada! – poručio je u svojoj zahvali Franković.

Gradonačelnik se posebno zahvalio i djelatnicima Čistoće na održavanju primjerenog izgleda javnih prostora za vrijeme i nakon utakmice.

Grad Dubrovnik će u suradnji s ustanovama Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre na istom mjestu organizirati i izravan prijenos finalne utakmice između Hrvatske i Francuske u nedjelju, 15. srpnja.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist