DuList IN

GOOD FOOD FESTIVAL Dino Galvagno kuha samo za vas!

GOOD FOOD FESTIVAL Dino Galvagno kuha samo za vas!

Dubrovčani će iduće subote moći uživati u večeri s poznatim chefom Dinom Galvagnom, a sve u sklopu ovogodišnjeg Good Food Festivala u organizaciji gradske Turističke zajednice.

Dino Galvagno ne voli kompromise i svjestan je svoje reputacije najavangardnijeg, najhrabrijeg i najzahtjevnijeg hrvatskog chefa. Inspiraciju pronalazi u prirodi, a voli surađivati i dijeliti iskustva sa strastvenim proizvođačima i sakupljačima. Koristi samo kvalitetne, a često i zaboravljene ili nedovoljno iskorištene namirnice jer je uvjeren da u njima leži veliko gastronomsko bogatstvo. Cilj Dina Galvagna je osuvremeniti i rafinirati gastronomski identitet hrvatskih regija i definirati modernu hrvatsku kuhinju.

– Na Good Food Festivalu chef Dino predstavlja vlastitu viziju i pokazuje neiskorištene mogućnosti dubrovačke kuhinje. Ne propustite prigodu upoznati ovoga zanimljivog hrvatskog chefa i kušati njegova jela kreirana samo za Vas! – poručuju iz TZ grada Dubrovnika.

Večera u 5 slijedova i odabrana vrhunska vina iznosi 250 kuna po osobi, a održat će se u subotu, 24. listopada u Hilton Imperialu s početkom u 19 sati.

Svoje mjesto na Večeri s poznatim chefom Dinom Galvagnom rezervirajte odmah!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist