DuList IN

FOTO Kreativni svijet Mara Cetinića

FOTO Kreativni svijet Mara Cetinića

U Čubranićevoj ulici, u poznatoj galeriji Talir obitelji Cetinić, krije se cijeli jedan mali svijet – umjetnost, kreativost i inspiracija iz svakodnevnog života tu se miješaju, a ono što upada u oči prekrasni su, živopisni brodići i jedrilice koje izrađuje Maro Cetinić.

Otkrivši nedavno svoj talent, otkrio je rado i za DuList koliko je ljubavi uloženo u svaki predmet kojeg je izradio, kako ga kreativnost potiče na daljnji rad, te koje se priče kriju iza svakog izrađenog brodića, slike, magnetića…

– Krenuo sam prije nekoliko godina, sam samcat, u ovu priču. Zacrtao sam sebi ovo – hoću uspjeti u onome što volim. Ali ne gledam na to materijalistički, kroz zaradu, želim raditi nešto za život, to je ono što me prvenstveno ispunjava – kaže nam Maro za početak, dodavši i to kako se o svemu, od mašina s kojima oblikuje drvo, pa do toga kako koristiti koji premaz, lak i slično, educirao sam, bez ičije pomoći. Kaže, draže mu je bilo sve sam uporno ponavljati, pokušavati, dok rezultat ne bi bio savršen.

Što nam je sve otkrio Maro Cetinić potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist