Politika

FRANKOVIĆ UZVRATIO MIOŠIĆU ‘Je li moja obitelj ološ samo zato jer glasa za HDZ?’

Gradonačelnik Mato Franković na svome je Facebook profilu reagirao na objavu člana Građanske inicijative ‘Srđ je naš’ Igora Miošića, a koji je prokomentiravši najnovije rezultate Crodemoskopa koji pokazuju kako HDZ još uvijek prednjači po popularnosti među strankama, napisao kako je ‘HDZ otporan na sve afere jer ološ bira ološ’.

Na to mu Franković nije ostao dužan te je pitao ‘je li njegova obitelj ološ samo zato jer glasa za HDZ?’

– Razmišljao sam hoću li na ovo reagirati ili ne. U prilogu je napisan stav na profilu profesora Igora Miošića, inače aktivnog člana grupe birača Srđ je Grad. Gimnazijski profesor koji usput predaje Etiku piše na svom Facebook profilu referirajući se na dobar rejting HDZ-a kako ološ bira ološ. Dakle, gospodin Miošić smatra da samo zato što su moja majka, otac, sestra i braća glasali za HDZ da su ološ. E, da ovako nešto ja napišem, o tome bi pisali svi mediji u Hrvatskoj. No, kada to napiše srednjoškolski profesor, bivši gradski vijećnik i član grupe birača Srđ je Grad onda je to sasvim u redu….Žalosno, ali mi se borimo da budemo drukčiji od ovakvih koji mrze sve one koji ne razmišljaju kao i oni… – prokomentirao je gradonačelnik Franković Miošićev istup.

Pročitajte još

Mišo Krstičević: ‘I tako punih 13 izgubljenih godina Dobroslavićeva mandata…’

Dulist

Maja Bender privremena ravnateljica Doma ‘Ragusa’, Mihaeli Skurić novi mandat na čelu ZOD-a

FRANKOVIĆ PORUČIO CAPORU Predložite prodaju dionica Luke i ako ih ne prodamo za veću cijenu, zatražite moju ostavku

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija