Aktualno

FRANKOVIĆ UPUTIO SUĆUT OBITELJI ‘Pamtit ćemo Gorana po hrabrosti i predanosti svom pozivu’

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je brzojav sućuti obitelji dubrovačkog vatrogasca Gorana Komlenca, pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci i člana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac, tragično stradalog prilikom obavljanja dužnosti u gašenju požara kod Ljupča.

Poštovana obitelji,

nema tih riječi koje bi u ovom tragičnom času izgovorio bilo tko, a koje bi donijele makar trag utjehe ili spokoja jer su gubitak i bol golemi.

Ono što Vam mogu pružiti tek je duboka sućut koju izražavam kao predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika, u svoje osobno ime i ime Grada Dubrovnika.

Poziv koji je Vaš Goran odabrao jedan je od najčasnijih i najplemenitijih pod nebeskim svodom.

Ova zajednica pamtit će ga po hrabrosti i predanosti svom pozivu. Svaki vatrogasac je istinski heroj kojeg za takve treba i držati dok su tu s nama. Čuvar na ovom svijetu, anđeo u vječnosti.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

Pročitajte još

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

Dulist

MARKO RAŠICA ‘Istražio sam tri stoljeća dubrovačkih bratovština. Iznenadilo me da pravne razlike i nema!’

Leona Rašica

PLASTIKA, STAKLO, GUME… Ronioci čistili podmorje u uvalama Luka i Bistrina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija