Crna kronika

HRVATSKA VATROGASNA ZAJEDNICA ‘Kod Ljupča je poginuo vatrogasac Goran Komlenac, istraga je u tijeku’

HRVATSKA VATROGASNA ZAJEDNICA 'Kod Ljupča je poginuo vatrogasac Goran Komlenac, istraga je u tijeku'

Prilikom obavljanja dužnosti, tijekom gašenja požara kod Ljupča, smrtno je stradao vatrogasac iz Orašca, 42-godišnji Goran Komlenac, objavila je Hrvatska vatrogasna zajednica. Glavni vatrogasni zapovjednik izrazio je najdublju sućut obitelji smrtno stradalog vatrogasca Gorana Komlenca, djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac.

-U ovim teškim trenucima za hrvatsko vatrogastvo u ime Hrvatske vatrogasne zajednice i svoje osobno ime izražavam iskrenu sućut obitelji i kolegama prerano preminulog vatrogasaca. Vatrogasac vječno živi u srcima onih koje je spasio – rekao je vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

Istraga o uzrocima stradavanja je u tijeku te će po završetku istrage informacije biti poznate javnosti, naglasili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice. Tragičan je ovo ishod požara koji je u nedjelju oko podneva buknuo na području Ljupča, a protiv kojeg su se uz zemaljske snage vatrogasaca borila i četiri canadaira.

 

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist