Crna kronika

‘OSTAVIO JE DUBOKI TRAG’ Kolege i prijatelji opraštaju se od tragično stradalog vatrogasca Gorana Komlenca

'OSTAVIO JE DUBOKI TRAG' Kolege i prijatelji opraštaju se od tragično stradalog vatrogasca Gorana Komlenca

Kolege i prijatelji opraštaju se od 42-godišnjeg Gorana Komlenca, vatrogasca iz Orašca koji je protekle nedjelje poginuo prilikom gašenja požara kod Ljupča.

-Sinoć nas je tragično napustio kolega iz JVP Dubrovački vatrogasci – Goran Komlenac. Stradao je na intervenciji braneći područje Orašca – Gromače. Goran Komlenac nam je bio i više od kolege, on je bio prijatelj koji je rado dolazio u Veliku Goricu na Firecombat natjecanje u organizaciji naše postrojbe. U svakom je dolasku u Veliku Goricu ostavio trag, produbio prijateljstvo i svojom vedrinom širio smijeh i pozitivno ozračje. Obitelji i prijateljima, kolegama iz JVP Dubrovački vatrogasci, DVD-a Orašac, izražavamo duboku sućut zbog neizmjernog gubitka. Dragi Gorane, počivaj u miru! – pozdravili su se od svog kolege iz JVP Velika Gorica.

-Tužan je dan u Orašcu i okolici, poginuo vatrogasac sin našeg branitelja pok. Dragana Komlenca sinoć na požarištu na Ljubču. Nek ti je Gorane vječna slava i hvala, počivaj u miru Božijem – napisali su u grupi Branitelji Dubrovnika.

Foto: Facebook/JVP Velika Gorica

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist

[VIDEO] Pogledajte trenutke požara na Postiri. Sreća da nitko nije stradao

Dulist