Politika

FRANKOVIĆ PREDAO POTPISE ‘Mandat smo završili čistih ruku, realizirali smo preko 300 ključnih projekata’

FRANKOVIĆ PREDAO POTPISE 'Mandat smo završili čistih ruku, realizirali smo preko 300 ključnih projekata'
dav

Aktualni gradonačelnik i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Jelke Tepšić i nositeljice liste HDZ-a i koalicijskih partnera za Gradsko vijeće Zrinke Raguž predao je ovog četvrtka nadležnom izbornom povjerenstvu više od pet tisuća potpisa podrške građana kao i kandidacijsku listu.

-Moram izraziti oduševljenje što nam je veliki broj sugrađana odlučio dati podršku za iduće četiri godine. Iza nas su četiri godine uspješnog mandata s preko milijardu kuna povučenih europskih sredstava. U najtežim vremenima krize Grad smo vodili stabilno i svima pomogli, a istovremeno uspješno nastavili realizirati brojne projekte. Listajući brošuru išao sam pobrojati projekte i njih ključnih realizirano je više od 300. Uz sve to, jasno, javno i transparentno i potpuno čistih ruku, bez afera završili smo četverogodišnji mandat – poručio je Franković.

Na novinarski upit o razlozima koalicije s HSU-om na čijem je čelu Olga Muratti Franković je odgovorio kako je ‘HDZ stranka koja okuplja na programskim inicijativama’.

-HSU ima jedan cilj – izgradnju Doma umirovljenika u Gružu i izgradnju Doma umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik te povećanje kvalitete životnog standarda svih naših umirovljenika. U nama su prepoznali one koji ispunjavaju obećanja i nama je čast da zajedno idemo i u ovaj četverogodišnji mandat i da ćemo uspješno realizirati te projekte – zaključio je Franković.

 

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist