Politika

FRANKOVIĆ POLITIČKIM OPONENTIMA Natječimo se u znanju. Ako vam treba nekad nešto i pojasniti, uvijek sam spreman pomoći

FRANKOVIĆ POLITIČKIM OPONENTIMA Natječimo se u znanju. Ako vam treba nekad nešto i pojasniti, uvijek sam spreman pomoći

Gradonačelnik i gradonačelnički kandidat Mato Frankovićosvrnuo se na svom Facebook profilu na priopćenje liste Srrđ je Grad oko projekta kanalizacije na Kalamoti, ali i na prijedlog kandidata za gradonačelnika Andra Vlahušića o traženju dijela sredstava koji su Hrvatskoj namijenjeni za oporavak.

Prvo je političke konkurente zamolio ‘da nauče onaj minimum koji se odnosi na grad i gradske projekte, a posebno na europska sredstva.’

-Dragi ‘Srđevci’, projekt kanalizacijske i vodoopskrbne mreže otoka Koločepa nije dio projekta Aglomeracija Dubrovnik, jednako kao što to nije ni navedena mreža Lopuda koja se sada radi i Šipana koja bi se uskoro trebala početi raditi. Naći ćemo zajednički jezik s Kalamotezima i preprojektirat ćemo mrežu kako bi ona bila u maksimalnoj mogućoj mjeri u suglasju sa stanovnicima otoka – naveo je te nastavio:

-Projekt otpornosti i oporavka nije vreća novaca kako to misli gospodin Vlahušić iz koje se može uzeti novac i prebaciti na nečiji račun. Međutim, umješnošću u korištenju europskih novaca, mi ćemo u iduće 4 godine ugovoriti bespovratnih 3 milijarde kuna što je puno više od onih njegovih 500 milijuna kuna.
Dakle, elementarno nepoznavanje jasnih činjenica vezano za funkcioniranje i razvoj grada nije nešto što bi trebali isticati kandidati za gradonačelnika. Natječimo se u znanju, a ako Vam treba nekad nešto i pojasniti, pitajte ja sam uvijek spreman pomoći – poručio im je.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist