Politika

FRANKOVIĆ Do svake kuće dovest ćemo struju, vodu, kanalizaciju i cestu!

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković i kandidati za zamjenike Sanja Putica i Blaž Pezo posjetili su danas Orašac, Nuncijatu i Gruž.

U razgovoru sa stanovnicima ovih gradskih kotara i mjesnih odbora došlo se do zaključka da su zbog sustavne nebrige bivše gradke uprave najveći problemi koji ih tište komunalna pitanja. Od izgradnje kanalizacijskog sustava, obveze komunalnim društvima za stalno, a ne povremeno čišćenje, postavljanja sustava javne rasvjete, pitanja oborinske odvodnje do izgradnje podhodnika, postavljanja prometne signalizacije, adekvatnih pješačkih prijelaza i uređenja nogostupa.

Franković je tom prigodom kazao kako je nevjerovatno da u 21. stoljeću u tako bogatom gradu mnogi još uvijek nemaju riješena osnovna komunalna pitanja čak i u užem gradskom središtu te poručio : ” Do svake kuće dovest ćemo struju, vodu, kanalizaciju i cestu! ”

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA IZ LISINSKOG] Plenković: Tuđmanova politička ostavština je sve što danas živimo

Dulist

Vlahu Kljunku novi mandat na čelu Linđa

Dulist

Franković gorljivo brani Vlahušića: Imao je sjajnih ideja. Ima ih i danas!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija