DuList IN

FOTO/VIDEO Ava Karabatić o ljubavi, Kinezima i carinicima koji su joj pretresali grudnjak!

FOTO/VIDEO Ava Karabatić o ljubavi, Kinezima i carinicima koji su joj pretresali grudnjak!

Hrvatska starleta Ava Karabatić danas je u Dubrovniku imala pretpremijeru svoje autobiografije ‘Ja, nomad’. Dio iste odnosi se upravo na njen boravak u Dubrovniku, a na pretpremijeri čitala je ulomak koji govori o vremenu kada se bavila manekenstvom, o izboru ljepote, životu u Dubrovniku, o ljubavima i simpatijama. Dotaknula se i iskustava u reality showovima, uspoređivala s Ronaldom…

-Dubrovnik je uvijek u srcu mome – rekla nam je Ava uoči dolaska u Dubrovnik, a otkrila je i tko su joj bile simpatije u Dubrovniku.
-Bile su tu neke simpatije sa Đivom Knegom, zajedno smo predstavljali Hrvatsku u Istanbulu. Dubrovčani su jako zgodni i lijepi momci, volim vaterpoliste i nadam se da ću jednom imati priliku i uživo gledati vaterpolo. Jako mi je zgodan Miho Bošković, isto tako Marko Macan i Maro Joković – otkrila je za DuList Ava uoči dolaska u Dubrovnik, a o ljubavi je govorila i na konferenciji za medije.

– Uvijek sam padala na umjetnost i ljubav… Kad su mi se udvarali sportaši, ja bih uvijek našla nekog umjetnika. Da mi zasvira na gitari… Ljubav nema cijenu. Uvijek kažem, idi kamo te srce vuče i takva sam ja – otkrila je Ava danas što je za nju ljubav, ali i kako nikad u životu ne bi ‘pala’ na Kineza jer nisu njen tip.

Osvrnula se i na sam naziv autobiografije.
-Završila sam književnost i talijanski i latinski jezik i oduvijek pišem. Ovo je moja prva knjiga i s 28 godina imam autobiografiju koja se zove ‘Ja, nomad’. Prvotni naziv je bio ‘Rođena među vukovima’, ali sam se odlučila za prvi naziv jer sam završila grčki jezik i nomad na grčkom jeziku znači skitnica, lutalica. Kad kažem lutalica, to ne znači da lutam, nego je najduže što sam provela na jednom mjestu bilo sudjelovanje u jednom reality show-u gdje sam bila zatvorena 6 mjeseci. Inače, nomadi su ljudi koji su natprosječno inteligentni, pomalo neshvaćeni i izvan svog vremena što govori i moje ime. Naime, dobila sam ime po glumici Avi Gardner. Ja nemam umjetničko ime nego je to moje ime, tata mi ga je dao – rekla nam je Ava. Dodala je kako piše i roman o izbjeglicama, ‘Dolina suza’ o izbjeglicama.

Njena autobiografija ima 230 stranica, 30 ekskluzivnih fotografija koje do sada nisu ugledale svijetlost dana.

-Ne možeš pisati ako u sebi nemaš ljubavi. Ja uvijek kažem da su moje rečenice u ovoj knjizi dvosmislene, a ne vulgarne. Moja autobiografija je različita kao što sam i ja različita, jedinica sam i knjigu sam napisala u 60 dana kad mi je bilo najteže, od 11. mjeseca. Proživljavala sam i razvod roditelja nakon 28 godina braka i povratak sudskog procesa nakon 6 godina s bivšim dečkom, profesorom, zatim moj prekid veze sa mlađim dečkom pa nakon toga i različite bolesti u obitelji. Treba slijedit znakove pokraj puta – rekla je Karabatić, otkrivši kako su joj uzori Krleža pod broj jedan, zatim Zola, Dostojevski, Tin Ujević i Pablo Neruda.

-Naravno, ne zaboravimo i Ivana Gundulića, nije bezveze na novčanici od 50 kuna. Pišem kao Zola, pišem kao Krleža. Volim taj nekakav realni način opisivanja, volim i Bukowskog, volim Francuze i Ruse – rekla je Ava o svojim uzorima i stilu pisanja.

-Smatram se velikom lutalicom, pozitivnom, osoba sam koja ne može biti na jednom mjestu. Moj život su ljudi, moj život su publika. Volim biti originalna i unikatna. Ispunjena sam i sretna – rekla je u Dubrovniku Ava.

Osim o ljubavi, Ronaldu i Terezi, Ava je pričala i kako je jučer jedino nju u Zagrebu na carini pretresao carinik, i to ne torbicu nego grudnjak! Prisjetila se i kako joj je splitski nogometaš ponudio kokain, ali je majci obećala kako će se drogirati samo u laboratoriju. Detalje pogledajte u našim videima.

 







Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist