Zanimljivosti

FOTO/VIDEO Velika volja, ljubav i ideje za Betlehem obitelji Radoš iz Konavala

FOTO/VIDEO Velika volja, ljubav i ideje za Betlehem obitelji Radoš iz Konavala

U malenom selu u Konavoskom ‘poju’ skromno živi ‘mala’ obitelj Radoš. Iako u današnje vrijeme nije lako živjeti u obitelji s petero djece, fakultetima i školama, oni kažu da je sve lako kada ih kroz život vode molitva, zajedništvo, ljubav i skromnost.

Za sebe često kažu da su ‘umjetnici u duši’ pa novih ideja nikad ne nedostaje, u njihovom domu svi se osjećaju uvjek pozvano i dobrodošlo, a dom odiše srećom i zadovoljstom. Kako se vole družiti i raditi nove stvari zajedno već par godina cijela obitelj izrađiva svojim rukama Betlehem ispod bora koji je svaku godinu sve veći i zanimljiviji. Ovu godinu otac, glava obitelji, odlučio je ispuniti želju svoje djece, kako kaže: ‘svojih anđela’ pa je prihvatio izazov izraditi Betlehem ljepši i veći nego ikad prije. Bila mu je potrebna velika volja, ljubav i ideje.

Nakon 20 sati rada došli su do rezultata, špilja, potok, slap, jezero u kojem se i pastrve mogu naći, oranice i, naravno, štalica. Jedva čekamo vidjeti kakve novosti će ova obitelj sljedeću godinu ubaciti u svoj Betlehem!

Pročitajte još

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist

UNUTRA ILI VANKA Gdje su mačke sretnije?

Dulist

PREKRASNO Sunce obasjalo Grad i izmamilo brojne kupače

Dulist