DuList IN

[FOTO/VIDEO] POČETAK JEDNE LIJEPE PRIČE Svečano otvorenje Centra dentalne medicine Ane Bekić

[FOTO/VIDEO] POČETAK JEDNE LIJEPE PRIČE Svečano otvorenje Centra dentalne medicine Ane Bekić

Otvorenje Centra dentalne medicine Ane Bekić održano je u četvrtak 8. veljače u Hotelu Rixos, a na ovaj poseban događaj za obitelj Bekić došlo je jako puno ljudi iz društvenog i političkog života grada, te njihovi kolege liječnici.

Okupljenima se obratio dr. Marijo Bekić, suprug dr.med.dent. Ane Bekić, izrazivši želju cijele obitelji da s prisutnima podijele ovaj lijepi trenutak.

-Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Uspješnu ženu imamo, a uspješan muškarac – sami prosudite – našalio se dr. Bekić.

-Datum se poigrao s nama tako ovaj centar dentalne medicine moje supruge, obilježava otvaranje upravo na svečani blagdan Sv. Apolonije, zaštitnice stomatologa – spomenuo je zanimljivost.

-Svima zahvaljujem, zahvaljujem ekipi koja je sudjelovala u konstruiranju i realizaciji cijele ove stvari, posebno gosparu Zvonimiru Taliću i gospođi Sanji Obradović, također Krešimiru Kuzmanu – naveo je te spomenuo i puno drugih prijatelja koji su radili razne dijelove dekora, klimatizacije, ozvučenja i sl.

Zahvalio je također i upravi i vlasnicima Hotela Rixos koji su im izašli ususret.

-Hotel ima svoju vrijednost jer je otvoren 365 dana u godini. Pustili su nas u ovaj prostor koji smo oplemenili i mislim da će ovo biti jedna pozitivna priča – rekao je dr. Bekić te pozvao suprugu na riječ.

-Hvala svima što ste došli iz cijele Hrvatske i mojim klijentima iz Zagreba, Hercegovine, Splita, Zadra, puno vam svima hvala, a naravno posebno hvala mojem mužu – zaključila je dr. Ana Bekić.

Uz prijatelje i klijente dr. Bekić, koji su stigli iz cijele Hrvatske, događaju su prisustvovala i neka poznata lica.  Na otvorenje je stigao neizostavni Neven Ciganović, inače pacijent dr. Bekić koji kod nje dolazi na redovna estetska osvježenja, te dr. Petra Meštrić, bivša natjecateljica RTL-ove emisije ‘Brak na prvu’.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist